Hem
079-0374258, 072-8528579

Om företaget - flytthjälp och städhjälp

Vi städar hus, hem, affärer, kontor och restauranger så att de skiner på ett tillfredställande sätt. Vi garanterar att alla våra kunder blir nöjda.
 
Kinastädservice har fått förtroende från många hem, kontor och restauranger i hela Uppsala län, Stockholm län och Västerås. Oavsett om vi gör rutinstädning, stor/grovstädning, vårstädning, flyttstädning eller städning av ditt hem eller kontor kommer Kinastäd få det att skina!
Du behöver inte tänka på någonting! Vi har allt som behövs för de svåraste fläckarna och lämnar alltid ditt hem skinande rent. Kinastädservice garanterar att du får den allra bästa städservicen, medan du själv kan slappna av och njuta av livet. Ta det lugnt, du är i säkra händer. Din trygghet, säkerhet och sinnesfrid är vår prioritet. Vi har licens, försäkring och trygghetsgaranti.
 
Vi står bakom vårt arbete och garanterar att du blir nöjd med den service du får. Vi använder aldrig underleverantörer. Allt rengöringsmedel och utrustning  tillhandahålls av fullt utbildad  personal.
Vi har pålitligt och flexibelt schema. Det finns möjlighet till engångsservice så som schemalagd service. Vi är även specialiserade på flyttstädning. Men städar även inför speciella event.
 
Vi kan även använda ekologiska städprodukter förutsatt att du förser oss med dem. Skicka dina städningsönskemål online och få en anpassad städplan framställd särskilt för dig.

Vår mål är att få ditt hem skinande rent. Du förtjänar en snygg och ren miljö!
Facebook
Copyright©2017 kinastäd.se Admin
Kinastäd.se
Tel: 018 - 20 08 08
079-0374258
072-8528579
Adress: Skolgatan 8
75 002 Uppsala
Epost: stadkina@gmail.com